FourFriends
Återförsäljare         Distributors         Press

Erbjudanden till dig

Bonus
Som medlem i vår uppfödarklubb får du poäng på alla köp av FourFriends kattprodukter. Klicka här för mer info


Kattungepaket
Medlemmar i vår uppfödarklubb, som använder FourFriends till sina katter, kan beställa kattungepaket utan kostnad att lämna med vid leverans av kattungarna. Detta är en hjälp för att du som uppfödare ska kunna rekommendera kattungeköparna att fortsätta använda det foder som kattungarnarn är vana vid sedan tiden hos dig. Ett foderbyte precis vid leverans kan få en kattungemage ur balans och om kattungeköparna följer dina rekommendationer får kattungen fortsätta äta ett välbalanserat och näringsriktigt foder för att utvecklas på bästa sätt. Ett tips är att redan innan leverans prata med kattungeköparen om vad de ska köpa hem för foder!

Våra uppskattade kattungeväskor innehåller normalt 300 g FourFriends Kitten, en snygg kattungemapp för alla viktiga papper, information om fodret samt en rabattkupong, ett schampoprov från Espree, en liten flaska Urine off och en leksak.


Uppfödarklubben
Välkommen som medlem i vår uppfödarklubb! Du får ett personligt medlemskort, nyhetsbrev per e-mail, tillgång till att beställa valpväskor, erbjudanden och rabatt på FourFriends torrfoder. Det är gratis och du förbinder dig inte till något.

Ibland har vi erbjudanden bara för medlemmar när vi står till exempel på utställningar och andra mässor.

Har du frågor om vår uppfödarklubb kontakta oss gärna på breeder@fourfriends.se eller klicka på bilden.

Du kan också ställa frågor till vår näringsrådgivare Meri Hakkarainen, antingen via menyn eller skicka ett mejl till meri@fourfriends.se.


Nyhetsbrev och sociala medier
Som medlem i vår uppfödarklubb får du vårt nyhetsbrev med tips och råd om olika produkter, information om kampanjer och på vilka utställningar ni hittar vår monter, erbjudanden med mera!

Följ oss på facebook och instagram. Här kan du ta del av tävlingar och annat som händer hos oss. Dela med dig av dina bilder genom att hashtagga #fourfriendsbreeder. Bilderna kommer då att synas här på hemsidan!
#fourfriendsbreeder
FourFriends Sverige
Signalistgatan 7
721 31 Västerås
Tel: 021-471 72 00
Fax 021-471 72 01
info@fourfriends.se
Har du frågor eller funderingar, tveka inte att
ta kontakt med oss. Klicka här >
©FourFriends Sverige
FourFriends marknadsförs av Lupus Foder , Västerås.